zondag 19 december 2010

Een kleinzoon....


Hoe gelukkig kan een mens zich voelen? Zo'n twee maanden na de kleindochter is er nu een kleinzoon geboren, oma kan haar geluk niet op zeg!
Midden in de nacht een telefoontje krijgen met de vraag of je op de hond kunt en wilt passen......tja, dan is één en één twee toch? En wat duurt wachten dán lang hoor. Tegen de middag een berichtje; "we gaan naar het ziekenhuis, het vlot niet echt"......
Pfff, dan wordt het nóg een stukje spannender. Maar eindelijk laat in de avond is daar het verlossende telefoontje: EEN ZOON, en alles is goed met moeder en Djason. De volgende ochtend mogen ze al naar huis, geen reden om te moeten blijven. En dan.....mijn dochter komt me halen en we gaan naar Den Ham.
Wat een heerlijk ventje is het, maar wat schrik ik van dat koppie, hij en z'n moeder hebben het niet makkelijk gehad......gehaald met een vacuumpomp. Bah, zo'n hulpeloos kleintje, het doet m'n oma-hart wat.
Maar hij houdt zich goed, dapper vechtertje.....verdikkie, zou hij dat van z'n papa hebben......??
Lieve Djason, weet je welkom op deze wereld én bij ons allemaal.

6 opmerkingen:

  1. Prachtig mannetje! Maar wat zielig van dat hoofdje zeg.... Gelukkig komt dat weer helemaal goed. Alweer gefeliciteerd oma!!!!

    Knus van je zus!
    Herma.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ok, binnenkort is mijn blog weer helemaal ge update...... Nu jij nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Your site article is very intersting as well as fanstic,at the same time your blog theme is exclusive and ideal,great job.To your success.

    cialis

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Great, I never knew this, thanks.

    online pharmacy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. I feel very thankful that I could read that awesome article. Thanks for sharing. Keep posting.
    We also provide yahoo customer care services in USA & Canada. Feel free to contact us:
    Yahoo Mail USA

    BeantwoordenVerwijderen